Sztuka kulinarna w średniowieczu. 150 przepisów z Francji i Włoch Odile Redon, Francoise Sabban, Silvano Serventi MIROSŁAWA ŁĄTKOWSKA OFICYNA WYDAWNICZA VOLUMEN, 2023Stron: 329Dział: historia średniowieczaISBN: 9788364708695 Udostępnij Odile Redon, Francoise Sabban, Silvano Serventi MIROSŁAWA ŁĄTKOWSKA OFICYNA WYDAWNICZA VOLUMEN, 2023 Dział: historia średniowiecza Stron: 329 ISBN: 9788364708695 Książki wydane w ramach działu Rozważania o pogańskiej terminologii religijnej dawnych Słowian 28,80 zł Do koszyka Helmolda kronika Słowian 44,10 zł Do koszyka Acta iudicaria civitatis cassoviensis 1393-1405 72,00 zł Do koszyka Prawo azylu w ustawodawstwie synodów galijskich V-VII wieku 31,50 zł Do koszyka Sybilla Jerozolimska 45,00 zł Do koszyka Słowo o Bogu i człowieku. Myśl religijna Słowian Wschodnich doby staropolskiej 13,50 zł Do koszyka
Odile Redon, Francoise Sabban, Silvano Serventi
MIROSŁAWA ŁĄTKOWSKA OFICYNA WYDAWNICZA VOLUMEN, 2023
Dział: historia średniowiecza
Stron: 329
ISBN: 9788364708695