Dziedzictwo kulinarne Śląska w nowych kontekstach interpretacyjnych Jolanta Brodziak Opole : UNIWERSYTET OPOLSKI, 2021Stron: 310Dział: antropologiaISBN: 9788373959156 Udostępnij Jolanta Brodziak Opole : UNIWERSYTET OPOLSKI, 2021 Dział: antropologia Stron: 310 ISBN: 9788373959156 Książki wydane w ramach działu Afrykański Inny w Japonii. Reprezentacja subsaharyjskich Afrykanów w podręcznikach geograficznych w latach 1868-1945 35,10 zł Do koszyka W pogoni za iluzjąOd wiary i (nie)jedzenia do praktyk pseudomedycznych 36,01 zł Do koszyka Tajemnice naszych przodków. Rekonstrukcja procesu odstawiania od piersi w świetle zintegrowanych badań antropologicznych 31,50 zł Do koszyka Jedzenie i inne rzeczy. Antropologia zmiany w systemach żywnościowych 36,01 zł Do koszyka Historia Inuitów i zarys badań archeologicznych w regionie rzeki Mackenzie i kanadyjskiej Arktyce 25,20 zł Do koszyka Wierchy 85/2019 47,70 zł Do koszyka
Jolanta Brodziak
Opole : UNIWERSYTET OPOLSKI, 2021
Dział: antropologia
Stron: 310
ISBN: 9788373959156